Amerikaanse koelkasten outlet van start

Vandaag starten wij met een Amerikaanse koelkasten outlet, wij hebben een prachtig assortiment ingekocht met een enorme diversiteit aan merken, opties en prijsklasse. U koopt al een Amerikaanse koelkast van €575,00 met volledige fabrieksgarantie.

Onze voorraad is aangevuld met de zogenaamde “classic modellen van Samunng en LG, uitgevoerd in rvs met water en ijs dispenser uiteraard Nofrost, MultiAirflow en alle andere luxe opties welke thuis horen op een Amerikaanse koelkast.

Ook bieden wij No plumbing Amerikaanse koelkasten aan van LG, Beko en Samsung, bij deze modellen heeft u meer vrijheid in het plaatsen van uw Amerikaanse koelkast doordat deze niet op de waterleiding aangesloten dienen te worden maar uitgerust zijn met een water reservoir.

Uniek zijn de hoogglans witte Amerikaanse koelkasten van Samsung, geschikt voor een moderne keuken, zeer luxueuze uitstraling, tijdloos design.

Tenslotte hebben wij twee topmerken ingekocht, welke gegarandeerd zorgen voor een unieke uitstraling in uw keuken, o.a. een 80 cm Amerikaanse koelkast enkel deurs uitgevoerd in piano zwart van Sharp en prachtige side by side modellen van Kenwood.

 

 

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.