LG Amerikaanse koelkasten outlet van start

LG door in door witgoed outlet www.hermans-trading.nl.jpg 222

Wederom komen wij weer met een speciale witgoed outlet, deze keer betreft het een groot aanbod met Amerikaanse koelkasten van LG met hoge kortingen welke kunnen oplopen tot 50%

Het aanbod is zeer divers, en wij bieden de nieuwste modellen maar de prachtige tijdloze “standaard” Amerikaanse koelkasten.

Nieuw is het door-in-door systeem van LG, dit maakt de LG koelkast is nóg energiezuiniger. Dit komt door de Door-in-Door waarbij u bij het openen van de extra deur er weinig lucht ontsnapt en de temperatuur binnen de koelkast constant blijft. Met als resultaat…. Een langdurige versheid van uw producten.

Ook hebben wij een aantal Amerikaanse koelkasten ingekocht met het NO PLUMBING systeem, geen waterleiding meer nodig en toch genieten van gekoeld water, ijsblokjes en crushed ice. De watertank of een fles water plaats je in het koelvak en je hebt koud water vanaf het eerste glas. Bovendien kun je deze LG Amerikaanse koelkast plaatsen waar je maar wilt, omdat deze niet aangesloten hoeft te worden op een waterkraan.

Alle LG Amerikaanse koelkasten in onze outlet zijn uitgerust met Nofrost, LG Total No Frost is het enige systeem dat, naast geen ijsvorming in het vriesgedeelte, ook voor geen condensatie in het koelgedeelte zorgt. Hierdoor wordt enkel gekoeld wat er gekoeld moet worden en wordt enkel ingevroren wat ook ingevroren moet worden. Daarnaast hoeft de LG Amerikaanse koelkast niet meer ontdooit te worden.

Bij LG denken ze ook aan het milieu en aan energie besparende innovaties welke direct voordeel bieden voor de gebruiker. Alle LG Amerikaanse koelkasten in onze outlet hebben minimaal het A+ energielabel. De meeste modellen zijn zelfs zo zuinig dat deze een A++ label hebben. U bespaart dus altijd op uw energie rekening met een Amerikaanse koelkast van LG.

De besparing geld niet alleen op uw energie rekening, door een aantal slimme ontwikkelingen toe te passen op de koelkasten heeft LG de perfecte omgeving weten te creëren waardoor uw etenswaren nog langer vers blijven.

V Fresh is een uitschuifbare lade die met één druk op de knop lucht uit de lade perst. Hierdoor blijven vlees, vis en andere levens-middelen langer vers. Groenten blijven langer knapperig en behouden hun vitaminen en kleur.

De gepatenteerde ‘Moist Balance Crisper’-lade optimaliseert het niveau van vochtigheid waardoor groenten en fruit langer vers blijven.

Groenten en fruit bevatten de meeste voedingsstoffen wanneer deze vers zijn. Het LG Multi airflow-systeem 
verspreidt de koude lucht gelijkmatig waardoor de temperatuur overal gelijk is en de producten langer vers blijven.

Een antibacteriële dichting. Bioshield™ is een uniek systeem dat schimmelvorming op de dichting van de deur voorkomt.

Klikt u hier voor ons aanbod, heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen zoals foto’s dan horen wij dit graag. U kunt eenvoudig een email sturen vanuit de productinformatie of info@hermans-trading.nl . Uiteraard ben u ook van harte welkom bij ons in Heumen.

Met vriendelijke groet,

Team Hermans Trading Witgoed Outlet

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.