LG en Hermans Trading een ware match !

Waar wij al vele jaren de aanbieder zijn voor B keus LG ! Brengen wij het nu naar een hoger niveau. Bieden wij sinds kort LG witgoed aan, nieuw in de doos met een regulier assortiment. Tegen de aller beste prijs natuurlijk.

LG staat voor innovatie en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Waar andere merken kopiëren, ontwikkeld LG keer op keer nieuwe en toffe technologieën welke u dagelijkse handelingen in het huishouden vergemakkelijken.

LG weet dat de meerwaarde van consumentenelektronica zit in het plezier dat u eraan beleeft. Daarom is het research van LG Electronics erop gericht om technologie te ontwikkelen die uw comfort vergroot en uw entertainment verbetert. Maar zij weten ook dat u, uw geld zinvol wilt uitgeven en het milieu een warm hart toedraagt. Daarom streven zij er continu naar om de producten nog energiezuiniger en efficiënter te maken!

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest een assortiment samen te stellen wat u als klant zal ontzorgen en zeer tevreden zal stellen. Wij kennen uw eisen en wensen want wij stellen exact dezelfde.

  • Zuinig
  • Stil 
  • Duurzaam
  • Snelheid
  • Betaalbaar 

Warmtepompdrogers langzaam en slecht drogen? Nou niet met de super snelle warmtepompdrogers van LG. Met de RC90U2AV2W  en de RC80U2AV3W hebben wij de meeste zuinigste en snelste warmtepompdrogers in ons assortiment opgenomen.

Turbowash ! Dankzij de Turbowash, heeft u een schone energiezuinige was in 57 minuten

Twinwash Draai twee soorten was tegelijk !
oor het maximale gebruiksgemak en een eenvoudige installatie ontwierp LG een compacte wasmachine die tegelijkertijd heel effectief is. Het nieuwe ontwerp leidde tot de ontwikkeling van een 40% kleinere Direct Drive-motor die naadloos in de ruimte voor de tweede wasmachine past.

DoorCooling+™
Tot 32%* sneller en altijd gelijkmatig koelen
De luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast helpen de temperatuur op peil houden. Zo blijft jouw eten langer vers!

NatureFRESH™
Verras je zintuigen met NatureFRESH™
Geniet van vers voedsel en verse producten. Verras je zintuigen voor een leuke eetervaring.

InstaView Door-in-Door™ koelkasten
Klop twee keer op het spiegelglas van de InstaView Door-in-Door™ en bekijk in een oogopslag wat er in de koelkast staat. Hierdoor wordt de koelkast minder vaak opengemaakt en verlies je minder koude lucht. Zo blijven jouw opgeslagen producten langer vers.

De stilste koelkast
36dB – Stilste koelkast

TrueSteam™
De TrueSteam™ technologie zorgt voor de mogelijkheid om een anti-allergie of een opfrisprogramma met stoom. Zo zorg je voor een frisser en gezonder leven zonder allergenen geurtjes en kreukels. Enorme besparing op de stomerij kosten

Ervaar het gemak, laat onze specialisten u met de wondere wereld van LG kennis maken

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.