Nieuw bij Hermans Trading Witgoed Outlet Exquisit

Exquisit is een internationaal merk van huishoudelijke apparaten, zowel vrijstaand als inbouw, Exquisit staat voor degelijk en prijsvriendelijk, kenmerkend door goede service en garantiebepalingen. Op inbouw apparatuur standaard 5 jaar garantie, ook als u maar een apparaat aanschaft.

Energieverbruik

Exquisit kijkt constant naar nieuwe innovatieve Exquisit-producten die zorgvuldig zijn ontwikkeld op basis van diepgaand onderzoek naar de wensen en eisen van de gebruikers. Daarbij moeten de apparaten ook voldoen aan de steeds strenger wordende Europese wet- en regelgeving omtrent het energieverbruik.Exquisit is dan ook continu bezig vooruitstrevende en energiezuinige producten te ontwikkelen. Zo hebben wij al geruime tijd A+++ apparaten in ons assortiment zitten. Middels de energieweter kunt u achterhalen wat u kunt besparen op energieverbruik. Zo zijn onze apparaten niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee!

Waarom mijn oude koelkast vervangen? Hij doet het toch nog!

Koel- en vriesapparaten die ouder zijn dan zeven jaar, zijn niet goed voor het milieu. Ze vreten energie en dat is ook slecht voor de portemonnee. Milieu Centraal heeft berekend dat consumenten die overstappen op een zuinige A+++ koelkast hier 115 euro per jaar mee verdienen. Een koel/vriescombinatie levert zelfs 225 euro op. Hoe sneller je overstapt hoe sneller je bespaart. Het is een eenmalige investering die zich al snel gaat uitbetalen. Voor alle koel- en vriesapparaten geldt dat een A++ model 25% energie bespaart en een A+++ maar liefst 50% ten opzichte van een gewoon A+ model

Beïnvloed uw elektriciteitsrekening

U heeft zelf invloed op de elektriciteitsrekening: u bespaart als u apparaten efficiënter gebruikt, en het apparaat uit zet als niemand het gebruikt.

U vind op onze website een ruime selectie Exquisit producten, heeft u vragen stel ze gerust

 

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.