Nieuw in onze witgoed outlet ZEN Technologie by Whirlpool

zen technologie

Laat u overtuigen door de nieuwe Zen technologie van Whirlpool 

Levenslange garantie

fscr 10430 levenslange garantie sticker De Whirlpool ZEN wasmachines zijn uitgerust met een direct drive motor die direct op de trommel is bevestigd. Op deze motoren geeft Whirlpool u levenslange garantie. Zo heeft u niet alleen de rust van de stille wasmachine, maar hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de garantie op de motor!

 

zentechnologyZorg voor uw kleding

De Whirlpool ZEN wasmachines zijn als beste getest wanneer het om de zorg van uw kleding gaat. De vormen, kleuren en vezels van uw kleding blijven zo nog langer mooi. Dit wordt onder andere bereikt met het Colours 15° programma en de SoftMove-technologie, waarbij de trommelbeweging precies is afgestemd op het soort wasgoed dat u in de machine stopt.

 

Extreem stil

De Whirlpool ZEN wasmachines zijn voorzien van een direct-drive motor welke direct op de trommel bevestigd is. Hierdoor trillen de wasmachines minder en maken ze minder geluid.

Whirlpool ZEN wasmachines

De tv moet harder op het moment dat de wasmachine centrifugeert, u kunt de wasmachine niet aanzetten omdat de kinderen naar bed moeten en anders niet kunnen slapen of de trillende vloeren door de wasmachine. Herkent u dat ook? Met de ZEN-technologie van Whirlpool is dit allemaal verleden tijd.

De ZEN wasmachines van Whirlpool beschikken over een direct-drive motor welke direct op de trommel bevestigd is, waardoor de machines minder trillen en dus minder geluid maken. De behuizing van de machine is uit één stuk gemaakt en ook hierdoor produceert de machine minder geluid. Door deze technieken zijn de wasmachines met ZEN-technologie absoluut de stilste op de markt.

Meer functies

Naast de innovatieve ZEN-technologie zijn de ZEN wasmachines van Whirlpool uitgerust met vele andere functies;

  • 6TH SENSE: De Whirlpool wasmachines werken op basis van een 6TH SENSE. De wasmachines zijn voorzien van sensoren die detecteren hoeveel en wat voor soort was er in uw machine zit. De wasmachine bepaalt op basis wat hij moet doen.
  • SoftMove: DoorSoftMove gebruikt de machine aangepaste trommelbewegingen voor iedere soort was. Uw kleding is hierdoor extra beschermt.
  • Wasmiddeldoseeradvies: Nooit meer teveel of te weinig wasmiddel gebruiken? Het kan dankzij het wasmiddeldoseeradvies. De machine detecteert de hoeveelheid was in de machine en vertelt u hoeveel wasmiddel er toegevoegd moet worden.

 

whirlpool zen technologie 2

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.