Samsung ecobubble outlet van start

Vandaag hebben wij een enorme voorraad Samsung Ecobubble wasmachines binnen gekregen. U koopt al een nieuwe Samsung 7 kg Ecobubble wasmachine voor €299.

De wasmachines van Samsung staan bekend om de geavanceerde en unieke Ecobubble technologie, stuk voor stuk wasmachines met een energie label van A+++, fraaie designs en uitgebreide programma’s en extra’s.

Voor ieder huishouden hebben wij een Samsung Ecobubble op maat van ruime 7 kg wasmachines tot zeer grote xl 11 kg wasmachines.

Hard voor vlekken, zacht voor kleur
Met behulp van de EcoBubble Technologie pakt de wasmachine elke vlek aan tot diep in de kledingvezels. Effectief tegen vuil maar ook zacht voor de kleding. Zo behoudt jouw favoriete broek, trui of shirt zijn pure kleur. Stain Away: verwijdert elke vlek zonder kleuren te vervagen

Was nog schoner en zachter
Met de Diamond Drum was je schoner en blijft kleding langer mooi. Samsung heeft deze wastrommel speciaal ontworpen om wasmiddel dieper in de kleding door te laten dringen en de kledingvezels te ontzien. Door de diamanten vorm blijven kledingstukken niet op een plek in de trommel zitten. De putjes in de trommel zorgen er daarnaast voor dat jouw broek, trui of shirt niet wordt beschadigd. Diamond Drum: zachter voor kleding met een schoner resultaat

Goed voor je portemonnee
Bespaar op je energierekening met de Samsung EcoBubble Technologie. Hiermee was je net zo schoon zowel op lage als op hoge temperatuur.

De EcoBubble Technologie mixt wasmiddel met zuurstofrijk water. Dat maakt het wasmiddel nog actiever waardoor het dieper doordringt in de kleding. Het zorgt voor extra waskracht, of je nou wast op hoge of lage temperatuur. Bovendien maakt de EcoBubble Technologie het schuim aan voordat de wascyclus begint. Zo worden de vlekken vanaf het begin al hard aangepakt.

Bestellen gaat eenvoudig via het klantcontact formulier, of wij ontvangen u graag in onze winkel

Groet,

Hermans Trading Witgoed Outlet

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.