Verhuizing vanaf 01 december 2017

Vanaf 01 december 2017 openen wij de deuren aan de Korte Beijerd 2 in Cuijk.

Achter de schermen word momenteel hard gewerkt aan de inrichting van ons nieuwe onderkomen, wij zijn trots op de groei welke wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd en zijn er van overtuigd dat wij vanaf onze nieuwe locatie u nog beter kunnen bedienen.

Dankzij u als klant, en vele andere klanten groeit onze organisatie gestaag, en om deze groei voor de toekomst verder te kunnen realiseren hebben wij een prachtige nieuwe locatie aangekocht. Met een vloeroppervlakte van 2700 m2 kunnen wij u als klant beter bedienen, interne processen zullen vereenvoudigd worden wat zal resulteren in een snellere handeling van onze producten, dankzij het afstoten van externe depots zullen wij beter in staat zijn om onze voorraden aan te bieden aan de klanten waardoor het aanbod voor u als klant zal groeien en meer keuze zal bieden op het gebied van B keuze witgoed.

Onze nieuwe locatie biedt ons ook de mogelijkheden om A kwaliteit tegen de beste prijzen te gaan aanbieden, wij zullen in 2018 een selectie witgoed en inbouw keuken apparatuur gaan aanbieden, nieuw in de doos, zonder schoonheidsfoutjes wel tegen outlet prijzen. Vanzelfsprekend zullen wij u informeren over deze ontwikkelingen

Wij danken u voor het enorme vertrouwen van de afgelopen jaren en zien u graag vanaf 01 december aan de Korte Beijerd 2 in Cuijk

 

 

 

 

 

De goedkoopste wasmachine koopt u bij Hermans Trading. Door onze verhuizing crieeren wij een beter bereik in de regio. Nijmegen Wijchen Grave Groesbeek Venray Cuijk Uden Malden Wijchen Mill Haps Boxmeer Nistelrode Oss Schaijk Gennep St Anthonius Helmond Schijndel Beuningen Afferden Nieuw Bergen Siebengewald Volkel Boekel Beek en Donk Aarle Rixtel Erp St Hubert Wanroij Odiliapeel Langenboom Oploo Overloon Elsendorp Deurne Handel Wanssum Well Wellerlooi

Uiteraard leveren wij door het hele land ( met uitzondering van de wadden eilanden) Vraag naar onze scherpe bezorgtarieven.

Buiten de goedkoopste wasmachine vind u bij ons ook uw koelkast, koelvriescombinatie, wasdroger, Amerikaanse koelkast, vriezer en veel meer witgoed zeer voordelig. Hermans Trading Witgoed Outlet gegarandeerd voordelig.

Producten kunnen uiteraard ook afgehaald worden aan de Korte Beijerd 2 in Cuijk. Bezorging in de meeste gevallen binnen 24 uur mogelijk.

U vind bij ons enkel nieuwe producten, A kwaliteit tegen de voordeligste prijs van Nederland, maar ook overstock, demo/beurs modellen en producten B met verpakkings– en of transport schade, uiteraard gewoon met garantie.

Besparen op keuken inbouw apparatuur, doet u ook met Hermans Trading Witgoed Outlet. Stel samen met een van onze medewerkers een compleet pakket samen voor in uw nieuwe keuken en ervaar hoe veel u kunt besparen op inbouw vaatwassers, inductie kookplaten, ovens, fornuizen en inbouw koelkasten.

U vind in onze witgoed outlet alleen A merken, als Samsung Miele AEG Bosch Electrolux Siemens LG Hotpoint Indesit ATAG Pelgrim SMEG Zanussi Liebherr Pelgrim Enta

Team Hermans Trading Witgoed Outlet

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.