Hermans Trading zorgt er voor dat onze transporteur de bestelde goederen bij u thuis aflevert !

De bezorgkosten bedragen €30,- per adres niet per apparaat. Oude afvoeren is service. 

In samenwerking met Janssen1877 zorgen wij ervoor dat uw bestelde goederen bij u thuis afgeleverd worden, Uiteraard bent u vrij om zelf een voorkeur aan te geven met betrekking tot gewenste dag van levering, mits deze een werkdag betreft.

Bezorgkosten via Janssen1877 bedragen €30,- per adres. Producten worden niet aangesloten en niet naar andere etages getild. Het betreft een over de drempel levering daar waar de steekwagen kan komen. 

Een oud apparaat afvoeren is service, gelieve deze afgekoppeld klaar te zetten voor de chauffeurs, deze word verwijderd met een steekwagen. 

Janssen1877  zal uitsluitend goederen afleveren die op het moment van levering volledig zijn betaald.

Let op fornuizen groter dan 60 cm worden niet door Janssen1877 vervoerd, binnen een straal van 30 km rondom Cuijk bezorgen wij deze zelf, overige zendingen worden niet gedaan. Grote fornuizen kunnen afgehaald worden, we helpen u graag met laden.

Regio levering 

In de volgende gebieden bezorgen wij de bestelde goederen zelf: Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Grave, Schaijk, Uden, Druten, Venray, Sint Anthonius, Afferden, Nieuw Bergen, Well, Lent, Groesbeek, Milsbeek, Gennep, Heumen, Malden en Overasselt.  In een straal van Max 30 km rondom Cuijk. In dit geval kan er een contante betaling bij de chauffeur plaats vinden

Kleinere pakketten worden via PostNL dagelijks verstuurd, na verzending ontvangt u van ons een track en trace code.

Om schade aan het apparaat en aan uw eigendommen te voorkomen verzoeken wij u ervoor zorg te dragen dat op het tijdstip van levering de doorgang vrij is van obstakels. Het apparaat kan op de plaats van bestemming worden afgeleverd mits deze vrijelijk en zonder gevaar toegankelijk is. Hijs of takelwerkzaamheden evenals het plaatsten van goederen op andere etages dan de begane vloer worden niet uitgevoerd. Indien een “over de drempel plaatsing” niet mogelijk is zal de chauffeur uw product voor de drempel afleveren. Dit gebeurd om schade aan het product of aan uw eigendommen te voorkomen.