Hermans Trading zorgt er voor dat onze transporteur de bestelde goederen bij u thuis aflevert door heel Nederland

De bezorgkosten bedragen €30,- per adres niet per apparaat. Oude afvoeren is service. Heeft u een oud apparaat meld het even wel bij ons, dit ivm de registratie van afval conform de Nederlandse wetgeving.

In samenwerking met Janssen1877 zorgen wij ervoor dat uw bestelde goederen bij u thuis afgeleverd worden, Uiteraard bent u vrij om zelf een voorkeur aan te geven met betrekking tot gewenste dag van levering, mits deze een werkdag betreft.

Bezorgkosten via Janssen1877 bedragen €30,- per adres. Producten worden niet aangesloten en niet naar andere etages getild. Het betreft een over de drempel levering daar waar de steekwagen kan komen. 

Een oud apparaat afvoeren is service, gelieve deze afgekoppeld klaar te zetten voor de chauffeurs, deze wordt verwijderd met een steekwagen. Heeft u een oud apparaat meld het even wel bij ons, dit ivm de registratie van afval conform de Nederlandse wetgeving.

Janssen1877 zal uitsluitend goederen afleveren die op het moment van levering volledig zijn betaald.

Kleinere pakketten worden via PostNL dagelijks verstuurd, na verzending ontvangt u van ons een track en trace code.

Op het moment van levering raden wij u altijd aan om het toestel te controleren op eventuele beschadigingen, anders dan vooraf aangegeven, Doet u dat niet, dan is het voor ons onmogelijk om te weten of de schade al dan niet tijdens de bezorging ontstond. In dat geval kunnen we dan ook niet meer ingrijpen. De chauffeur vraagt u om een handtekening voor goedlevering, controleert u dit svp uiteraard staat dit los van de normale garantie bepalingen waar u recht op heeft, u controleert puur op visuele schade welke vooraf niet kenbaar is gemaakt.

Twijfelt u, Geef ons een telefoontje op 0485346804

Om schade aan het apparaat en aan uw eigendommen te voorkomen verzoeken wij u ervoor zorg te dragen dat op het tijdstip van levering de doorgang vrij is van obstakels. Het apparaat kan op de plaats van bestemming worden afgeleverd mits deze vrijelijk en zonder gevaar toegankelijk is. Hijs of takelwerkzaamheden evenals het plaatsten van goederen op andere etages dan de begane vloer worden niet uitgevoerd. Indien een “over de drempel plaatsing” niet mogelijk is zal de chauffeur uw product voor de drempel afleveren. Dit gebeurd om schade aan het product of aan uw eigendommen te voorkomen.

Er bestaan niets zoals gratis verzenden, winkeliers berekenen zendkosten op al de producten onder de noemer gratis, wij vinden dat oneerlijk en kiezen voor zendkosten per adres, veel klanten bestellen meer dan een product, vandaar wij per adres hanteren. Al onze bestelling worden zeer degelijk opnieuw verpakt.

 

BEZORGEN NAAR BELGIE IS MOGELIJK DE BEZORGKOSTEN BEDRAGEN €50,- PER ADRES