Witgoed Outlet

Uw favoriete en vertrouwde merken met hoge kortingen vind u bij Hermans Trading Witgoed Outlet. Met een continue toestroom van nieuwe producten is ons aanbod altijd up to date.

Met een ruim pakket van merken tegen kortingen die op kunnen lopen tot wel 70% bieden wij voor ieder wat wils, met bekende merken uit het hoge segment zoals AEG, Bosch, Siemens, Whirlpool, Samsung, LG en Miele tot en met meer gangbare merken als Zanussi, Indesit en Beko.

U vind bij ons alleen nieuwe producten, de hoge korting die wij geven is omdat het B keuze cq verpakkingsschade betreft, dat wil zeggen dat producten zeer lichte beschadigingen kunnen hebben zoals een krasje of een deukje, Dat iedereen waar voor zijn geld wil, begrijpen wij als geen ander. De producten die wij aanbieden in onze witgoed outlet zijn nieuw, getest en worden geleverd met fabrieksgarantie.

Ons aanbod beperkt zich niet alleen tot witgoed, wij bieden een doorlopende collectie op het gebied van keuken inbouw apparatuur, zoals koelkasten, vriezers maar ook luxe inbouwovens en inductie kookplaten.

Tevens hebben wij een uitgebreide collectie met verbazingwekkende stijlvolle Samsung Amerikaanse koelkasten, de zogeheten side by side modellen. Op ieder moment van de dag genieten van perfect gekoeld water en crushed ijs ! Ons assortiment van Amerikaanse koelkasten bieden u alle conform op het gebied van koelen en vriezen. Design en gebruikersgemak gecombineerd met de aller laatste technologie zoals Nofrost, Spacemaxx en Twin Cooling plus. Buiten het behoud van uw etenswaren helpen deze Amerikaanse koelkasten ook mee aan het behoud van het milieu. Het Smart Sensor system heeft een groot aantal sensoren aan de buitenkant en de binnenkant voor het optimaliseren van de temperatuur en de vochtigheid en het verminderen van het energieverbruik. U koopt deze Samsung Amerikaanse koelkasten uiteraard met de hoogste korting van Nederland.

In onze witgoed outlet vinden wij zaken als energie besparen en duurzaamheid naast kwaliteit en degelijkheid heel belangrijk. Door tijdens de inkoop al de focus te leggen op energie besparende producten, creëren wij indirect nog een voordeel voor u!

Kijkt u maar eens goed naar de producten welke u thuis heeft staan, inventariseer de energie labels. Er valt veel winst te behalen om wanneer een product aan vervanging toe is, deze te vervangen door zuinigere model. Laat u uitgebreid voorlichten door een van onze medewerkers. Voor veel gezinnen valt er enorm te besparen op de wasdroger.

Wij bieden een ruim assortiment warmtepompdrogers aan, welke direct een besparing per droogbeurt opleveren van minimaal €0,25 per droog beurt, deze besparing kan oplopen tot wel €0,50 per droog beurt op oude machines. Tel maar uit uw winst. In gezinnen met kinderen draait de droger vaak iedere dag. Door bij uw volgende aanschaf te kiezen voor een droger met warmtepomp technologie zult u zeker voordeel halen uit uw aankoop.


Beleef het verschil, u bent van harte welkom in onze witgoed outlet.


Onze afhaaltijden voor goederen zijn:

Maandag van 12.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 10.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Online aankopen doen, in onze witgoed outlet kunt u zeer eenvoudig overgaan te aankoop, door middel van het contact formulier te gebruiken krijgen wij direct uw order binnen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij lopen samen met u de order nog eens na, en maken afspraken conform uw wensen. Zo word online winkelen een stuk persoonlijker.

Met vriendelijke groet,
Team Hermans Trading Witgoed Outlet


Het is iedere dag opruiming bij Hermans Trading Witgoed Outlet,
het gehele jaar door uw vertrouwde merken tegen de allerhoogste korting van Nederland.


merken1
merken2